Bedrijfsnieuws

Euromat bezoekt PaintExpo 2022

Euromat bezoekt paintexpo 2022 1

De 4-daagse PaintExpo 2022 vond plaats in Karlsruhe, waar een totaal van 430 exposanten uit 27 landen hun innovaties en technologiëen voor de toekomst toonden aan niet minder dan 9.180 bezoekers uit 57 landen. Deze beurs stond in het teken van een paar trending topics in de verfspuit industrie: automatisering, digitalisering, efficiëntieverbetering en duurzaamheid. Voor Euromat een uitstekende kans om niet enkel onze partners en huidige leveranciers te ontmoeten, maar ook om bij te leren over de evolutie in de verfspuit industrie. Zo kan Euromat haar klanten altijd blijven begeleiden op basis van kennis en advies.

Euromat bezoekt paintexpo 2022 2
Euromat bezoekt paintexpo 2022 3
Euromat bezoekt paintexpo 2022 4

Ook twee van onze nieuwste medewerkers waren mee naar de PaintExpo beurs, waar ze de kans hebben gekregen om zich te ontwikkelen en introduceren naar huidige klanten, potentiële klanten en partners. Ze hebben grote spelers op de markt ontmoet en hebben de kans gekregen om zo hun eigen netwerk uit te breiden. Daarnaast konden ze ook vragen en aandachtspunten bespreken met de aanwezig bedrijven.

‘’Op de PaintExpo heb ik de kans gekregen om niet enkel te netwerken, maar ook om veel bij te leren over nieuwe producten en bedrijven in de markt’’

Euromat is gespecialiseerd in alles rondom perslucht, oppervlaktebehandeling en flexibele energievoorzieningen. Omdat onze klanten altijd centraal staan en Euromat hen zo goed mogelijk wilt begeleiden met uitstekende service en kwaliteit, vindt Euromat het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van recente evoluties en altijd te blijven leren. Zo heeft ons team alle nodige vakkennis en ervaring om onze klanten de nodige raad en advies te geven bij het huren of kopen van een machine.