Bedrijfsnieuws

Euromat & Tracto Partnerschap: Duurzame en Innovatieve Oplossingen in de Grondverwerkingsindustrie

Euromat & tracto partnerschap: duurzame en innovatieve oplossingen in de grondverwerkingsindustrie 1

Nieuw Dealership

Euromat en TRACTO hebben hun krachten gebundeld om duurzame en innovatieve oplossingen in de grondverwerkingsindustrie aan te bieden.

TRACTO, al meer dan 60 jaar een toonaangevend familiebedrijf, ontwikkelt en levert wereldwijd machines en accessoires voor graafloze, hulpbronnenefficiënte bouw. Met zijn minimaal invasieve NODIG-technologie zorgt TRACTO wereldwijd voor duurzame infrastructuur en de effectieve uitbreiding daarvan. Dit geldt voor schoon water, het onderhoud van aan- en afvoerleidingen in stedelijke gebieden, en voor de gigabit netwerken van de digitale wereld. CEO Timotheus Hofmeister benadrukt de missie van TRACTO: "Wij zijn mede-scheppers van een toekomst die de moeite waard is om in te leven - en wij zien onszelf als #futurebuilders."

Euromat & tracto partnerschap: duurzame en innovatieve oplossingen in de grondverwerkingsindustrie 2

Sinds 1973 is Euromat uitgegroeid tot een familiebedrijf met vijf vestigingen en meer dan 70 medewerkers. Euromat is toegewijd aan het creëren van duurzame waarde door verantwoordelijk en ethisch te handelen in al haar activiteiten. Het bedrijf streeft naar ecologische, sociale en economische duurzaamheid en wil de transitie naar een duurzame toekomst leiden.

Euromat & tracto partnerschap: duurzame en innovatieve oplossingen in de grondverwerkingsindustrie 3

Deze samenwerking combineert TRACTO's geavanceerde graafloze technologie met Euromat haar ruime aanbod van werfmachines die de operatie van Tracto machines ondersteunen. Met deze duurzame aanpak bieden we klanten de beste oplossingen voor moderne infrastructuuruitdagingen. Samen zetten Euromat en TRACTO zich in voor een toekomst waarin technologische innovatie en milieubescherming hand in hand gaan.

Euromat en TRACTO zijn klaar om samen nieuwe wegen te verkennen en een blijvende impact te maken in de industrie, als echte #futurebuilders.

Wilt u meer informatie? Vraag gerust Neem dan zeker een kijkje op https://en.tracto.com/

Euromat & tracto partnerschap: duurzame en innovatieve oplossingen in de grondverwerkingsindustrie 4