No-dig grondraketten huren

No-Dig Tracto grondraketten worden gebruikt voor het boren van tunnels of leidingen zonder dat er gegraven hoeft te worden. Dit type gereedschap maakt gebruik van perslucht om een grondraket door de grond te duwen, waardoor er een tunnel wordt gecreëerd voor de aanleg van leidingen of kabels.

Grondraketten voor aanleg van ondergrondse infrastructuur zonder graven

No-Dig grondraketten worden vaak ingezet bij de aanleg van ondergrondse infrastructuur, zoals gas- en waterleidingen, kabels voor elektriciteit en telecom, rioleringen en andere toepassingen waarbij er een tunnel van A naar B gecreëerd moet worden.

Het gebruik van No-Dig grondraketten biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele graafmethoden. Zo is het minder arbeidsintensief en sneller dan graafwerkzaamheden, waardoor er minder verstoring van de omgeving is. Hierdoor worden mogelijke verkeersopstoppingen of overlast voor omwonenden geminimaliseerd. Daarnaast is het gebruik van No-Dig grondraketten milieuvriendelijker, omdat er minder graafwerkzaamheden nodig zijn en er minder afval wordt geproduceerd.

Contacteer een vestiging in jouw buurt!

Toont alle 4 resultaten