Toebehoren voor oppervlaktebehandeling en renovatie

Euromat biedt allerhande accessoires bij huurmateriaal voor oppervlaktebehandeling. Je vindt bij ons verschillende spuitpistolen, straalhelmen, straalslangen en luchtslangen. 

Contacteer een vestiging in jouw buurt!

Toont alle 23 resultaten

Airless spuitpistool T360

0.00
De T360 is een hoogwaardig airless spuitpistool met veel gunstige eigenschappen die zich elke dag aan jou zullen bewijzen. Van het lichtgewicht en uitgebalanceerde handvat tot de comfortabele trekkertrek en het superieure ontwerp van de klepsteel. De T360 is van professionele kwaliteit.De T360 is gemaakt van aluminium smeedstukken en extrusies van vliegtuigkwaliteit voor duurzaamheid en lichtgewicht. Alle andere bevochtigde onderdelen zijn van hoogwaardig roestvrij staal en bieden uitzonderlijke sterkte en betrouwbaarheid.

Airless spuitpistool T420

0.00
De T420 is ontworpen om onder hogere druk te werken dan andere concurrerende pistolen voor een breder scala aan toepassingen. De handgreep van de aluminiumlegering, de roestvrijstalen en wolfraamcarbideklepassemblage en de slangdraaiing zijn allemaal nauwkeurig bewerkt voor betrouwbare prestaties, dag in dag uit.

Airless spuitpistool T750

0.00
De T750 spuitpistool is gemaakt van een zeer sterke handgreep van aluminiumlegering die zowel licht van gewicht als zeer hard is - het allerbeste van twee werelden. Het heeft een geanodiseerde beschermende afwerking en is zeer corrosiebestendig. De veer en klepsteel zijn gekalibreerd om een positieve afsluiting bij maximale druk te bieden. De afsluitveer bevindt zich buiten de vloeistofdoorgangen voor minder wrijving en een langere levensduur. Alle interne gewikkelde onderdelen zijn nauwkeurig bewerkt uit roestvrij staal en wolfraamcarbide met een maximale levensduur. Beschikbaar in verschillende maten:
  • 4 finger 7/8’’
  • 4 finger 11/16’’

Airlesspistool 500D

0.00
Het WIWA 500 D Airless high-performance pistool met draaigewricht en licht bewegende viervingertrekker is het meest geschikt voor coatings met een groot oppervlak en bij het werken met veiligheidshandschoenen.Kenmerken: Moeiteloze trigger met vier vingers Voor het werken met beschermende handschoenen Kan worden gebruikt met alle bekende airless systemen

Airlesspistool 500F

0.00
Alle materiaalcontactdelen zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor de 500 F geschikt is voor waterhoudende lakken. Ook de ideale oplossing voor hot-job hot-spraying toepassingen, omdat de frontaansluiting ervoor zorgt dat er geen handcontactdelen opwarmen. Voor constante materiaaltemperaturen adviseren wij het WIWA hot-spraying circulatiesysteem met retourstroomverdeler.Rust-free material guide Ideal for hot spray processes Suitable for waterborne paints

T93R MAXX serie

0.00
T93R MAXX-tips hebben een maximale werkdruk van 7500 PSI (517 BAR) voor maximale drukspuittoepassingen. Dit eenvoudige 3-componenten ontwerp maakt tipwijzigingen op het werk snel en veilig.

T93R Ultra-finish serie

0.00
Unieke dubbele opening vernevelt de coating twee keer - elke keer fijner dan de eerste om een ultrafijne afwerking te bereiken. 28 combinaties van ventilatorpatroon / opening zijn beschikbaar.

Tip verlenging – Aluminium

0.00
Tip verlengingen geven een extra bereik voor hoge plafonds enz. en verminderen rugvermoeidheid bij het spuiten van vloeren. Het houdt ook het materiaal properder omdat je van je weg spuit.