Euromat is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers

Vacatures

Hoofdmagazijnier en balie verkoper

Als Hoofdmagazijnier en balie verkoop ben je verantwoordelijk voor het helpen van de klanten aan de balie. Je geeft technische informatie, je maakt de nodige documenten op, je adviseert de klanten en je volgt openstaande bestellingen verder op.

Daarnaast zorg je voor orde en netheid in jouw afdeling: je beheert de voorraad, ontvangt van goederen, doet aan order-picking, ... wat jouw job afwisselend en boeiend maakt.

Hoofdmagazijnier en balie verkoper - wijnegem 1

Wat houdt de vacature in?

Ben jij een ervaren professional met een passie voor leidinggeven en techniek? Bij Euromat hebben we een spannende rol als Hoofdmagazijnier waarin jij verantwoordelijk bent voor het efficiënt beheren van ons magazijn. Met jouw leiderschap, technische expertise en organisatorische vaardigheden zorg je voor een soepel verloop van de dagelijkse activiteiten.

Wie ben jij?

  • Als ervaren technicus heb je een diepgaande kennis van machines en techniek.

  • Je beschikt over uitstekende organisatorische, communicatieve, commerciële en sociale vaardigheden, waardoor je een natuurlijke leider bent.

  • Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig, en je kunt goed prioriteiten stellen in een dynamische omgeving.

  • Nauwkeurigheid en respect voor materiaal zijn essentieel voor jou, en je streeft altijd naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

  • Daarnaast ben je bekend met pc-tools en in het bezit van een rijbewijs B.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je neemt de onderdelen of machines in ontvangst, helpt laden en lossen en stockeert ze op de juiste plaats en juiste manier
  • Je doet aan order-picking en scant de materialen
  • Je analyseert de voorraad en beoordeelt de voorraadniveaus en doet waar mogelijk verbetervoorstellen in overeenstemming met de operationele organisatie
  • Je helpt klanten verder aan de balie voor technische informatie, het opvolgen van bestellingen, ...

Wie zijn wij?

Euromat is een familiaal bedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat met een 65-tal medewerkers verspreid over 5 vestigingen. Wij staan in voor de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van machines en toebehoren: mobiele en stationaire compressoren, spuitapparatuur, straalapparatuur, stroomgroepen, lichtmasten, minigraafmachines, verreikers, dumpers, hoogtewerkers, schaarliften, …

Ontdek Euromat

Waarom kiezen voor Euromat?

Door bij Euromat te komen werken, maak je deel uit van een familiebedrijf dat een sterke teamgeest koestert en individueel initiatief en creativiteit waardeert. Onze organisatie biedt een familiale sfeer binnen een gezonde, dynamische en groeiende omgeving. Wij bieden passende en concurrerende arbeidsvoorwaarden, zodat uw tevredenheid en groei binnen het bedrijf gewaarborgd zijn. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals Maaltijd- en Ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatie en regeling aankoop elektrische fiets.

Interesse?

Door bij Euromat te komen werken, maak je deel uit van een familiebedrijf dat een sterke teamgeest koestert en individueel initiatief en creativiteit waardeert. Onze organisatie biedt een familiale sfeer binnen een gezonde, dynamische en groeiende omgeving. Wij bieden passende en concurrerende arbeidsvoorwaarden, zodat uw tevredenheid en groei binnen het bedrijf gewaarborgd zijn.