Lees hoe we onze klanten van dienst zijn

Iris is marktleider in de Benelux als het op industriële coating aankomt. Ze combineren product- en materiaalkennis om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Euromat ondersteunt Iris hier al jaren actief in.

“Voor verschillende projecten ga ik de samenwerking aan met Euromat, ook bij complexe of last minute aanvragen krijg ik het gevoel dat men ons met plezier wil en kan helpen. Als bedrijf proberen wij steeds tot het uiterste te gaan om onze klanten op een positieve en kwalitatieve manier te helpen en dat gevoel krijg ik bij Euromat ook."

 – Dempsey Bervoets Project Coordinator 

www.iris.be

Hevadex ontwikkelt en produceert coatings voor in de bouw en industrie, Euromat levert de hiervoor benodigde spuitapparatuur. Hevadex en Euromat hebben een relatie die al meerdere jaren terug gaat en ze zijn inmiddels zo’n 3 jaar toegewijd klant.

“We zijn trouw klant bij Euromat omdat we niet alleen een Tritech pomp in topconditie krijgen maar ook het waardevolle advies van hoe de machine het beste te gebruiken. Wij ontwikkelen veel nieuwe toepassingen en daar draagt bijvoorbeeld Philip van Euromat regelmatig aan mee, zo komen we samen tot het beste eindresultaat. We hebben zeker 2 keer per week contact met Euromat en ze staan altijd voor ons klaar. Zo testen we samen toepassingen en is het geen probleem als dit wat langer duurt dan gewoonlijk.” - Herman van Damme CEO & Founder

 

Hevadex was onder andere verantwoordelijk voor het verwijderen van looddeeltjes bij de Notre Dame in Parijs na de brand in 2019. Euromat biedt Hevadex totaaloplossingen zodat zij een stap voorwaarts kunnen maken.

www.hevadex.com

Oorts grondwerken is met name actief bij het afgraven voor in de bouw en ontwikkeling. Dankzij Euromat is Oorts flexibel in de inzet van specifieker materieel voor het precieze werk zoals dumpers. Bijvoorbeeld het afgraven van zwembaden, Oorts graaft ongeveer iedere 3 dagen 1 zwembad uit.

“De samenwerking met Euromat verloopt zeer soepel, ik bel Dirk, een van de verhuurconsulenten van Euromat en in enkele ogenblikken heb ik het materieel tot mijn beschikking als dat nodig is. Ook als we langer van te voren hebben afgesproken zijn ze altijd zeer punctueel, ik kan op Euromat vertrouwen. We zijn inmiddels een jaar lang klant en nog altijd loopt alles zeer vloeiend ondanks de extra drukte die we in het afgelopen jaar gehad hebben." – Familie Oorts eigenaren Oorts Grondwerken

www.oorts-grondwerken.be

 

 

 

 

 

"Langs deze weg wil ik ook het Euromat-team bedanken voor de goede samenwerking en uitstekende service!! Doe zo voort!"

www.sioen.com

JNS Boringen is opgericht door Jo Vanaerdewegh en heeft zich gespecialiseerd in beton boringen, Euromat voorziet JNS van Hycon krachtgroepen en de nodige slijpers en boorapparatuur. Steeds vaker nemen ze ook stroomgroepen en andere werfmachines af, ze groeien namelijk sterk met projecten door heel de Benelux

 

“We zijn in 2 jaar gegroeid naar 35 man personeel en tijdens deze groei bleek Euromat een perfecte flexibele partner. We huren bij Euromat omdat we dan weten dat het simpelweg in orde komt, hoe gek de vraag ook is en op welk tijdstip we het ook vragen, laatst had ik ze op zaterdag om 06:30 aan de lijn. We zijn van snelle service en een goede prijs verzekerd, zo is het een samenwerking die van 2 kanten komt.”Bram Vandepoel Projectmanager

www.jnsbetonboringen.be

“Met veel trots hebben we onze 2de poederlaklijn in gebruik genomen. Klaar om allerhande stalen constructies te voorzien van een mooie duurzame poedercoat laag. Met dank aan Euromat voor de perslucht”Gill Vierstraete Eigenaar

De Linde bvba

Anthonis Publiciteit & Signalisatie is actief in de branche van visuele reclame zoals belettering van gebouwen en het maken van spandoeken. Hiervoor is regelmatig groter materieel nodig om op een veilige manier alles te kunnen installeren. Euromat voorziet hierin met hoogwerkers maar bijvoorbeeld ook Hycon krachtgroepen.

“De mensen bij Euromat zijn zo vriendelijk, dat springt er absoluut uit, directrice Els ken ik bijvoorbeeld al jaren en we zijn dan ook al jaren klant. Zo’n goede band schept vertrouwen. Daarnaast zijn de machines altijd in perfecte staat, zo hebben we altijd jonge machines en zijn ze erg goed onderhouden. Met belettering zijn wij meestal een van de laatsten die aan een nieuw pand werken en daarom is het soms nog wel eens chaotisch, Euromat is dan gelukkig onze betrouwbare partner voor wat betreft het materieel.”Dirk Anthonis oprichter Anthonis Publiciteit & Signalisatie

Anthonis heeft onder andere de belettering van het nieuwe Euromat pand in Antwerpen gedaan met het benodigde materiaal, nog altijd een blikvanger voor iedere passant.

www.anthonis-publiciteit.be

"Tijdens de coronacrisis viel een van onze Ingersoll Rand compressoren stil wegens een defect aan de motor. Toch stond het onderhoudsteam van Euromat voor ons klaar om direct te komen kijken naar de problematiek en zo snel mogelijk te onderhandelen met de leverancier voor eens snelle oplossing voor dit probleem." - Poco Loco, reeds 3 jaar tevreden klant bij Euromat.

www.pocoloco.be

"Nergens anders wordt er zo snel en flexibel materiaal geleverd als bij Euromat." - Frank De Leeuw Arcelor Mittal, reeds 12 jaar tevreden klant bij Euromat.

www.belgium.arcelormittal.com