Lees hoe we onze klanten van dienst zijn

Iris is marktleider in de Benelux als het op industriële coating aankomt. Ze combineren product- en materiaalkennis om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Euromat ondersteunt Iris hier al jaren actief in.

“Voor verschillende projecten ga ik de samenwerking aan met Euromat, ook bij complexe of last minute aanvragen krijg ik het gevoel dat men ons met plezier wil en kan helpen. Als bedrijf proberen wij steeds tot het uiterste te gaan om onze klanten op een positieve en kwalitatieve manier te helpen en dat gevoel krijg ik bij Euromat ook."

 – Dempsey Bervoets Project Coordinator 

www.iris.be

Iris logo.png
heva.jpg

Hevadex ontwikkelt en produceert coatings voor in de bouw en industrie, Euromat levert de hiervoor benodigde spuitapparatuur. Hevadex en Euromat hebben een relatie die al meerdere jaren terug gaat en ze zijn inmiddels zo’n 3 jaar toegewijd klant.

“We zijn trouw klant bij Euromat omdat we niet alleen een Tritech pomp in topconditie krijgen maar ook het waardevolle advies van hoe de machine het beste te gebruiken. Wij ontwikkelen veel nieuwe toepassingen en daar draagt bijvoorbeeld Philip van Euromat regelmatig aan mee, zo komen we samen tot het beste eindresultaat. We hebben zeker 2 keer per week contact met Euromat en ze staan altijd voor ons klaar. Zo testen we samen toepassingen en is het geen probleem als dit wat langer duurt dan gewoonlijk.” - Herman van Damme CEO & Founder

 

Hevadex was onder andere verantwoordelijk voor het verwijderen van looddeeltjes bij de Notre Dame in Parijs na de brand in 2019. Euromat biedt Hevadex totaaloplossingen zodat zij een stap voorwaarts kunnen maken.

www.hevadex.com

Oorts grondwerken is met name actief bij het afgraven voor in de bouw en ontwikkeling. Dankzij Euromat is Oorts flexibel in de inzet van specifieker materieel voor het precieze werk zoals dumpers. Bijvoorbeeld het afgraven van zwembaden, Oorts graaft ongeveer iedere 3 dagen 1 zwembad uit.

“De samenwerking met Euromat verloopt zeer soepel, ik bel Dirk, een van de verhuurconsulenten van Euromat en in enkele ogenblikken heb ik het materieel tot mijn beschikking als dat nodig is. Ook als we langer van te voren hebben afgesproken zijn ze altijd zeer punctueel, ik kan op Euromat vertrouwen. We zijn inmiddels een jaar lang klant en nog altijd loopt alles zeer vloeiend ondanks de extra drukte die we in het afgelopen jaar gehad hebben." – Familie Oorts eigenaren Oorts Grondwerken

www.oorts-grondwerken.be

oorts.jpg
Sioen.png

 

 

 

 

 

"Langs deze weg wil ik ook het Euromat-team bedanken voor de goede samenwerking en uitstekende service!! Doe zo voort!"

www.sioen.com

JNS Boringen is opgericht door Jo Vanaerdewegh en heeft zich gespecialiseerd in beton boringen, Euromat voorziet JNS van Hycon krachtgroepen en de nodige slijpers en boorapparatuur. Steeds vaker nemen ze ook stroomgroepen en andere werfmachines af, ze groeien namelijk sterk met projecten door heel de Benelux

 

“We zijn in 2 jaar gegroeid naar 35 man personeel en tijdens deze groei bleek Euromat een perfecte flexibele partner. We huren bij Euromat omdat we dan weten dat het simpelweg in orde komt, hoe gek de vraag ook is en op welk tijdstip we het ook vragen, laatst had ik ze op zaterdag om 06:30 aan de lijn. We zijn van snelle service en een goede prijs verzekerd, zo is het een samenwerking die van 2 kanten komt.”Bram Vandepoel Projectmanager

www.jnsbetonboringen.be

jns.jpg
Picture1.png

“Met veel trots hebben we onze 2de poederlaklijn in gebruik genomen. Klaar om allerhande stalen constructies te voorzien van een mooie duurzame poedercoat laag. Met dank aan Euromat voor de perslucht”Gill Vierstraete Eigenaar

De Linde bvba

Anthonis Publiciteit & Signalisatie is actief in de branche van visuele reclame zoals belettering van gebouwen en het maken van spandoeken. Hiervoor is regelmatig groter materieel nodig om op een veilige manier alles te kunnen installeren. Euromat voorziet hierin met hoogwerkers maar bijvoorbeeld ook Hycon krachtgroepen.

“De mensen bij Euromat zijn zo vriendelijk, dat springt er absoluut uit, directrice Els ken ik bijvoorbeeld al jaren en we zijn dan ook al jaren klant. Zo’n goede band schept vertrouwen. Daarnaast zijn de machines altijd in perfecte staat, zo hebben we altijd jonge machines en zijn ze erg goed onderhouden. Met belettering zijn wij meestal een van de laatsten die aan een nieuw pand werken en daarom is het soms nog wel eens chaotisch, Euromat is dan gelukkig onze betrouwbare partner voor wat betreft het materieel.”Dirk Anthonis oprichter Anthonis Publiciteit & Signalisatie

Anthonis heeft onder andere de belettering van het nieuwe Euromat pand in Antwerpen gedaan met het benodigde materiaal, nog altijd een blikvanger voor iedere passant.

www.anthonis-publiciteit.be

anthonis.jpg
Poco_Loco_gebouw

"Tijdens de coronacrisis viel een van onze Ingersoll Rand compressoren stil wegens een defect aan de motor. Toch stond het onderhoudsteam van Euromat voor ons klaar om direct te komen kijken naar de problematiek en zo snel mogelijk te onderhandelen met de leverancier voor eens snelle oplossing voor dit probleem." - Poco Loco, reeds 3 jaar tevreden klant bij Euromat.

www.pocoloco.be

"Nergens anders wordt er zo snel en flexibel materiaal geleverd als bij Euromat." - Frank De Leeuw Arcelor Mittal, reeds 12 jaar tevreden klant bij Euromat.

www.belgium.arcelormittal.com

arcelor.png
unnamed.jpg

Aquaenergia heeft ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van nutsleidingen (water, telecommunicatie en energienetwerken) voor nutsmaatschappijen.

“Voor deze werkzaamheden vertrouwen we op de mobiele compressoren die we hebben aangekocht bij Euromat. De machines worden door Euromat onderhouden waardoor ze betrouwbaar en zeer geliefd zijn onder onze werkmannen. De door Euromat geleverde grondrakketten functioneren heel erg goed, kortom we zijn zeer tevreden over de vlotte samenwerking.” - Dominiek Rylant, zaakvoerder Aquaenergia

www.aquaenergia.be

A&D Coating heeft een ruime en jarenlange expertise in het verwijderen van en beschermen tegen corrosie. Deze kennis zet men in voor het conserveren van schepen, pleziervaartuigen, bruggen, opslagtanks, kranen en andere grote buitenobjecten.

 

”Wij werken nu al ruim 7,5 jaar op een hele prettige en vertrouwelijke manier samen Euromat. Door de kennis van het vakkundige personeel is Euromat in staat om ons bij ieder probleem, snel van gedegen advies te voorzien”. - Halis Ilan, zaakvoerder

www.adcoating.com

A&D Coatings.jpg
ASIB 1.jpg

Met ruim 15 jaar ervaring is Asib een betrouwbare partner voor al uw industriële schilderwerken, straalwerken en metallisatiewerken. Ook bij het aanbrengen van brandwerende coatings en het verwijderen van graffiti kunnen de 25 professioneel gecertificeerde medewerkers van Asib u helpen.

 

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Euromat. De oplossingsgerichte aanpak, heldere communicatie, goede en snelle service waarderen wij zeer. Euromat zorgt voor het onderhoud van onze verfspuitmachines waardoor wij ons hier geen zorgen over hoeven te maken. Wij huren ook regelmatig schaarliften bij Euromat, wat ervoor zorgt dat het werken op hoogte soepel verloopt.”

 - Osman Cevik, projectleider Asib BVBA

www.asibbvba.com

Stenabo werd in 1994 door Stefan opgericht, sindsdien is de specialist in het boren, zagen en chemische verankeren in beton, uitgegroeid tot een bedrijf met dertig vakmensen in dienst. De kennis en kunde van Stenabo wordt ingezet binnen de industriebouw, aannemers, havenbedrijven maar ook voor particulieren.

“Voor Stenabo is de kwaliteit en betrouwbaarheid van machines essentieel, mede daarom huren en kopen we al 20 jaar bij Euromat. De samenwerking verloopt vlot en ook als er op het laatste moment iets geregeld moet worden is Euromat zeer behulpzaam.” - Stefan Nabarro, oprichter en zaakvoerder Stenabo BV

www.stenabo.be

Stenabo 1.jpg