Euromat is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers

Vacatures

Technisch Commercieel Binnendienst

Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om alles administratief in orde te hebben? Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn van onze klanten en heb je een technische achtergrond? Dan is deze functie als verhuurconsulent(e) te Oostakker geschikt voor jou!

Verhuurconsulent(e) - oostakker 1

Wat houdt de vacature in?

Ben jij klaar om je stempel te drukken als technisch commercieel medewerk(st)er binnendienst bij Euromat? Kom ons team versterken en neem de leiding over de organisatie van onze verhuurafdeling terwijl je een uitzonderlijke klantenservice biedt. Als aanspreekpunt voor vragen over verhuur en technische informatie krijg je de kans om klanten te adviseren, offertes en contracten op te stellen en toezicht te houden op de transportlogistiek.

Wat is jouw rol?

 • Als technisch commercieel medewerk(st)er binnendienst ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de volledige organisatie van de verhuurafdeling.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, voor alle verhuurinformatie en technische informatie over huurmachines.
 • Je adviseert de klant en doet graag iets extra voor hen
 • Je maakt offertes & aanbiedingen voor verhuur van machines en materieel en je volgt deze verder op, je maakt ook de huurcontracten en huurfacturen op
 • Je organiseert de transportplanning voor leveringen en afhalingen op werven en bij de klant.

Wie ben jij?

Als ideale kandidaat beschik je over

 • Een oprechte toewijding om klanten nauwgezet op te volgen en hun tevredenheid te garanderen.
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands woord en geschrift, zodat je doeltreffend kunt communiceren.
 • Eerdere ervaring in een technische werkomgeving die je inzicht in de sector voedt.
 • Vaardigheid in Outlook, Word en Excel, zodat je taken efficiënt kunt beheren.
 • Onberispelijke organisatorische vaardigheden en aanpassingsvermogen om meerdere verantwoordelijkheden aan te kunnen.
 • Sterke communicatie, commercieel inzicht en interpersoonlijke vaardigheden die zinvolle contacten bevorderen.
 • Een servicegerichte en behulpzame instelling, die goed gedijt in een dynamische en snelle omgeving.
 • Stressbestendigheid en een flexibele aanpak van verschillende uitdagingen.
 • Het vermogen om zelfstandig en samen te werken binnen een ondersteunende teamomgeving.
 • In het bezit zijn van een geldig rijbewijs B, zodat je mobiel bent voor interacties met klanten.

Wie zijn wij?

Euromat is een familiaal bedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat met een 65-tal medewerkers verspreid over 5 vestigingen. Wij staan in voor de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van machines en toebehoren: mobiele en stationaire compressoren, spuitapparatuur, straalapparatuur, stroomgroepen, lichtmasten, minigraafmachines, verreikers, dumpers, hoogtewerkers, schaarliften, …

Ontdek Euromat

Waarom kiezen voor Euromat?

Door bij Euromat te komen werken, maak je deel uit van een familiebedrijf dat een sterke teamgeest koestert en individueel initiatief en creativiteit waardeert. Onze organisatie biedt een familiale sfeer binnen een gezonde, dynamische en groeiende omgeving. Wij bieden passende en concurrerende arbeidsvoorwaarden, zodat uw tevredenheid en groei binnen het bedrijf gewaarborgd zijn. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals Maaltijd- en Ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatie, regeling aankoop elektrische fiets en GSM.

Interesse?

Maak van Euromat je professionele thuis, waar je je potentieel kunt ontplooien, een ondersteunende teamsfeer kunt ervaren en kunt profiteren van concurrerende arbeidsvoorwaarden. Ga met ons mee op deze spannende reis en wees een waardevol onderdeel van onze bloeiende organisatie.