Straalapparatuur
We bieden een totaalaanbod van machines en toebehoren van verschillende topmerken, zoals Ibix, Torbo en Comet.

Bent u op zoek naar zandstraal machines, straalketels, accessoires en toebehoren? Dan bent u bij Euromat NV, voor zowel huur als aankoop, aan het juiste adres. Bij Euromat, gespecialiseerd sinds 1973 in straalapparatuur, hebben we met onze ervaring ook eigen totaaloplossingen ontwikkeld met bijvoorbeeld een compressor en nakoeler inbegrepen. U heeft keuze tussen onder andere Ibix H2O nat- en droogstraalsystemen, Ibix Trilogy apparatuur, en zoveel meer. We bieden ook alternatieve mogelijkheden, zoals de Bristle Blaster - technologie.

Ibix 25 H2O & Ibix 40 H2O

De IBIX H2O nat- en droogstraalsystemen hebben een dubbele werking nat en/of droogtechnologie. Deze IBIX H2O ketels bieden topprestaties bij renovatiewerken.

Ibix Trilogy 

De Trilogy - technologie omvat in een enkele straalketel de beste IBIX systemen. Trilogy combineert in een enkele machine de droge technologie, de H2O technologie en de roterende wervelende HELIX. De Trilogy-systemen hebben een hogere reinigingsnelheid, nog betere resultaten en vooral: ze zijn enorm veelzijdig.

Wenst u meer informatie omtrent straalapparatuur? Contacteer ons!

  • Advies op maat van uw behoefte. Samen pakken we uw uitdagingen aan

  • Verkoop, verhuur en service door vakmensen met enorm veel technische kennis

  • Nieuwe en tweedehands straalketels beschikbaar

  • Meer dan 40 jaar expertise

Wat is het verschil nu tussen al deze topmerken?
logo Ibix [Converted].png
Logo Torbo.png
Logo Montipower.png
CometLogo.png