Tips

Wat te doen bij de renovatie en schoonmaak van kamers en mangaten van benzinestations

Wat te doen bij de renovatie en schoonmaak van kamers en mangaten van benzinestations 1

Euromat kreeg recentelijk een mooie opdracht, namelijk het leveren van machines en instructies voor het renoveren van de kamers en mangaten van benzinestations voor de klant P&W Engineering. P&W Engineering kent in Euromat een sterke technische en service gerichte partner. De mangaten zijn onmisbaar op een benzinestation want zo kunnen de tanks makkelijk geïnspecteerd worden of kunnen er producten toegevoegd worden. Lees verder om te zien welke stappen nodig waren voor dit project.

Wat te doen bij de renovatie en schoonmaak van kamers en mangaten van benzinestations 2

Euromat is de betrouwbare specialist bij uitstek als het gaat over stralen en coatings aanbrengen. We zien dergelijke opdrachten als totaalprojecten dus we leggen het complete proces uit en geven een uitgebreide demo aan de klant. Met ons specialisme kiezen we de juiste top-machines uit ons uitgebreide assortiment voor het specifieke project.

Wat te doen bij de renovatie en schoonmaak van kamers en mangaten van benzinestations 3

Deze week stond een team van 3 man sterk; Philip, Krijn en Jerry klaar bij een Dats tankstation om gezamenlijk met de klant 2 putten te renoveren. Na een eerste cleaning zorgen wij voor het zandstralen met onze eigen betrouwbare straalketels. Met de gritstofzuiger wordt de put uitgezogen en maken we het stofvrij. Zo kan de kwalitatief hoge 2K coating van Jotun aangebracht worden met onze Wiwa pomp, dit beschermt het materiaal voor lange tijd.

Wat te doen bij de renovatie en schoonmaak van kamers en mangaten van benzinestations 4

Het resultaat is verbluffend en zo kunnen de tanks nog vele jaren mee. De klant kan nu zelf aan de slag met de juiste kennis en het beste materiaal. Alle gebruikte machines zijn beschikbaar voor verhuur.