Euromat is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers

Vacatures

Administratief Medewerker Oppervlaktebehandeling

Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om alles administratief in orde te hebben? Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn van onze klanten? Dan is deze functie voor Administratief Medewerker bij de Oppervlaktebehandeling te Wijnegem van Euromat geschikt voor jou!

Vacature administratief medewerker oppervlaktebehandeling 1

Wat houdt de vacature in?

Als Customer-centric Administrative Support Specialist bij Euromat speel je een essentiële rol in de ondersteuning van ons verkoopteam in oppervlaktebehandeling. Je bent een expert in het voor elkaar krijgen van zaken en het zorgen voor een soepele communicatie met onze klanten in de oppervlakte wereld. Je nauwgezette aard en vaardigheid in Ms Office tools, waaronder Outlook, Word en Excel, stellen je in staat om uit te blinken in je rol.

Wie ben jij?

 • Je ondersteunt het verkoop team van oppervlaktebehandeling

 • Je vindt correcte en duidelijke opvolging van klanten belangrijk

 • Je beschikt over een uitstekende kennis Nederlands en Frans is een +

 • Je hebt enige ervaring in een technische werk wereld

 • Je hebt een goede kennis van Outlook, Word en Excel

 • Je bent georganiseerd en flexibel

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en staat in voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice en ervoor zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan.
 • Je concentreert je op het onderhouden van een nauwkeurige en duidelijke klantenopvolging om sterke relaties te bevorderen.
 • Je maakt gebruik van je uitstekende kennis van het Nederlands om effectief te communiceren, en beheersing van het Frans is een waardevol pluspunt.
 • Je maakt gebruik van je ervaring in de technische werkwereld om de vereisten van de klant beter te begrijpen en aan te pakken.
 • Je demonstreert jouw organisatorische vaardigheden en flexibiliteit in het efficiënt beheren van administratieve taken.

Wie zijn wij?

Euromat is een familiaal bedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat met een 65-tal medewerkers verspreid over 5 vestigingen. Wij staan in voor de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van machines en toebehoren: mobiele en stationaire compressoren, spuitapparatuur, straalapparatuur, stroomgroepen, lichtmasten, minigraafmachines, verreikers, dumpers, hoogtewerkers, schaarliften, …

Waarom kiezen voor Euromat?

Door bij Euromat te komen werken, maak je deel uit van een familiebedrijf dat een sterke teamgeest koestert en individueel initiatief en creativiteit waardeert. Onze organisatie biedt een familiale sfeer binnen een gezonde, dynamische en groeiende omgeving. Wij bieden passende en concurrerende arbeidsvoorwaarden, zodat uw tevredenheid en groei binnen het bedrijf gewaarborgd zijn. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals Maaltijd- en Ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatie en regeling aankoop elektrische fiets.

Interesse?

Ben je gemotiveerd, klantgericht en sta je te popelen om bij te dragen aan het succes van ons team, dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van Customer-centric Administrative Support Specialist bij Euromat. Samen zullen we een positieve impact hebben op de oppervlaktebehandelingsindustrie.