Euromat is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers

Vacatures

Magazijnier Oppervlaktebehandeling

Ben jij iemand die het graag orde heeft? Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn ? Dan is deze functie voor Magazijnier bij de Oppervlaktebehandeling te Wijnegem van Euromat geschikt voor jou!

Vacature magazijnier

Wat houdt de vacature in?

Als ervaren magazijnmedewerker begrijp je het belang van een georganiseerde en veilige magazijnomgeving. Je nauwgezette aanpak zorgt voor een zorgvuldige productopslag en je teamvaardigheden maken van jou een effectieve medewerker. Je vaardigheid in Outlook, Word en Excel toont je oog voor detail. Je gedijt goed in een georganiseerde en flexibele werkomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de orde en netheid in ons magazijn voor oppervlaktebehandeling, met de nadruk op verfspuiten, straalapparatuur en metallisatie.
  • Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor alle vragen over voorraden, bestellingen en magazijnbeheer.
  • Samenwerken met het oppervlaktebehandelingsteam om continue verbetering en groei van de afdeling te stimuleren.

Wie ben jij?

  • Je hebt enige ervaring in een technisch magazijn waardoor je op de hoogte bent van efficient magazijnbeheer
  • Je stockeert de producten zorgvuldig en op een veilige manier
  • Je werkt nauwkeurig en kan goed in team werken
  • Je hebt een goede kennis van Outlook, Word en Excel
  • Je bent georganiseerd en flexibel
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn

Wie zijn wij?

Euromat is een familiebedrijf dat dit jaar haar 50e verjaardag viert, met een reputatie van uitmuntendheid. Met meerdere locaties en een divers aanbod van apparatuur, waaronder compressoren, sproeigereedschappen, graafmachines en meer, zijn we toonaangevend in de verhuur, verkoop en onderhoudsdiensten.

Waarom kiezen voor Euromat?

Bij Euromat koesteren we een ondersteunende en collaboratieve werkomgeving. Deel uitmaken van ons team betekent deel uitmaken van een hecht familiebedrijf dat teamwerk, initiatief en creatief denken aanmoedigt. Wij bieden een gezonde, dynamische en groeiende organisatie met concurrerende vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden, die je volop mogelijkheden bieden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse?

Word een vitaal onderdeel van ons team als magazijnmedewerker bij Euromat, waar jouw expertise in efficiënt magazijnbeheer en toewijding aan netheid zullen bijdragen aan het succes van onze oppervlaktebehandelingsactiviteiten.

Begin aan een boeiende carrière als magazijnmedewerker bij Euromat, waar je bijdragen worden gewaardeerd en je toewijding een betekenisvolle impact zal hebben.