Euromat is altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers

Vacatures

Technieker Oppervlaktebehandeling

Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om problemen op te lossen? Vind jij het leuk om project mee op te volgen en projecten zelf te ontwerpen? Dan is deze functie voor Technieker bij de Oppervlaktebehandeling te Wijnegem van Euromat geschikt voor jou!

 

Vacature technieker oppervlaktebehandeling 1

Wat houdt de vacature in?

Ontplooi je potentieel als technicus op de afdeling oppervlaktebehandeling van Euromat. Sluit je aan bij ons team en neem de verantwoordelijkheid voor klantenondersteuning, het oplossen van problemen en draag zelfs bij aan het ontwerpen en testen van nieuwe machines.

Wie ben jij?

Als ervaren technicus blink je uit in:

  • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan apparatuur.
  • Effectief samenwerken in een teamomgeving.
  • Je gedijt goed in flexibele en uitdagende situaties.
  • Stressbestendigheid en aanpassingsvermogen tonen.
  • Het benutten van je technische kennis en ervaring op het gebied van oppervlaktebehandeling.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • In het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Euromat, een familiebedrijf dat 50 jaar succes viert, is op zoek naar gedreven mensen zoals jij. Met 65 medewerkers verspreid over 5 locaties zijn wij gespecialiseerd in verhuur, verkoop, onderhoud en reparatie van een breed scala aan machines en toebehoren, van compressoren tot graafmachines.

Waarom kiezen voor Euromat?

Bij Euromat koesteren we een familiale omgeving waarin teamwerk, initiatief en creativiteit centraal staan. Deel uitmaken van ons team betekent deel uitmaken van een bloeiende organisatie met concurrerende arbeidsvoorwaarden. Ervaar een ondersteunende cultuur en dynamische groeimogelijkheden. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals Maaltijd- en Ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatie, regeling aankoop elektrische fiets en GSM.

Interesse?

Omarm de spannende rol van technicus bij Euromat, waar je je vaardigheden kunt ontplooien, kunt samenwerken met een gedreven team en kunt genieten van een lonende carrière op het gebied van oppervlaktebehandeling.