Onze missie

Een familiebedrijf sinds 1973

Het verschil maken op basis van kennis en advies voor onze klanten waarmee we samenwerken! Het is meer dan verhuur of verkoop alleen.

​Wij houden rekening met de noden van de klant, luisteren naar de klant en zoeken samen naar de beste oplossing voor onze klant. We wensen een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten en dit kan alleen in een respectvolle en open cultuur.

​Euromat heeft de nodige kennis en specialisme in huis voor perslucht toepassingen, spuitapparatuur, straalapparatuur en verhuur van machines.

​Deze producten vereisen specifieke kennis en bij Euromat kan je terecht voor deskundig advies.

Waarom kiezen voor Euromat?

Bij Euromat staan we garant voor kwaliteit en professionaliteit. We zijn gespecialiseerd in alles wat betreft perslucht, oppervlaktebehandeling en flexibele energievoorziening. We hebben hier dan ook gespecialiseerde teams aan gewijd.

​Bij ons kan je terecht voor jouw totaalprojecten. Van compressoren en verfspuitpompen tot stoffilterkasten en luchtdrogers, wij helpen u met de juiste opstelling en het juiste materiaal om jouw project tot een goed einde te brengen.

​Ons team heeft alle nodige vakkennis en ervaring om je de nodige raad te geven bij het huren of kopen van een machine.

Uitgebreid gamma

Wij zijn gespecialiseerd in perslucht-, straal- en spuitapparatuur

Makkelijk bereikbaar

Je kan ons op elk moment van de dag telefonisch bereiken, of spring eens binnen in één van onze vijf vestigingen

Expertise sinds 1973

Sinds 1973 staan wij al bekend vanwege onze uitgebreide kennis en familiale service

Euromat-wijnegem 2020_3000pix-203

Van de eerste dieselcompressor tot een volledig en actueel machineaanbod

In 1973 verhuurde Eric Van de Velde zijn eerste dieselcompressor. Vier decennia later is Euromat bij constructie- en aannemersbedrijven in heel België een vertrouwde partner voor de verhuur en verkoop van machines.

​De compressoren van Doosan en Ingersoll Rand kregen na de oprichting snel gezelschap van machines die onze klanten konden helpen met oppervlaktebehandeling, energievoorziening, persluchtinstallaties en het uitvoeren van werken op moeilijk toegankelijke plaatsen. De huurvloot werd bovendien systematisch uitgebreid met toebehoren, gereedschappen en accessoires die het werken efficiënter en veiliger maken.

Euromat-kwalitatieve machines kunnen niet zonder een uitstekende service

Kwalitatieve machines kunnen niet zonder een uitstekende service

Vandaag staan Erics kinderen aan het roer van het bedrijf dat intussen vijf vestigingen heeft, namelijk in: Antwerpen (Wijnegem), Brussel (Machelen), Gent (Oostakker), Charleroi (Gosselies) en Tielt. Op die manier kunnen vaklui in heel het land vlot beroep doen op de meest actuele modellen van een zeer breed gamma machines.

Die nabijheid is echter vooral ook belangrijk om de klanten snel een kwalitatieve en volledige service te kunnen leveren. Naast de verhuur en de verkoop is onze dienstverlening de voorbije jaren steeds belangrijker geworden. Behalve de aandacht die we besteden aan het adviseren van onze klanten, maken we ook een erezaak van een snelle dienst naverkoop voor wisselstukken en toebehoren, en een uitstekende onderhouds- en herstellingsdienst.