Onze service

Euromat maakt een erezaak van onderhoud en herstellingen
 

Professioneel onderhoud is de sleutel tot het succes van onze verhuurafdeling. Al het materiaal dat na een verhuurperiode opnieuw binnenkomt in onze ateliers wordt nauwkeurig getest, hersteld en opnieuw afgesteld. Op deze manier blijft ons machinepark altijd in topvorm en kunnen we garanderen dat de volgende huurder optimaal gebruik zal kunnen maken van de toestellen.

Wij herstellen bij jou ter plaatse
 

Professioneel onderhoud is ook voor u als klant van cruciaal belang. Maar dan nog, vallen defecten en storingen nooit uit te sluiten. Of u nu bij ons huurt of een machine of gereedschap gekocht heeft, ons ervaren onderhouds- en herstellingsteam staat voor u klaar.

 

U kunt bij hen terecht in een van onze vier werkplaatsen, of u kan een beroep doen op een van onze field service engineers. Om de vervelende gevolgen van een storing tot een minimum te beperken, komen onze field service engineers tot bij jou ter plaatse. Zij hebben vervangstukken en gereedschap bij de hand om het materiaal meteen te herstellen. Op die manier blijft het tijdsverlies beperkt en kan je zo snel mogelijk weer aan de slag. Ons service noodnummer zorgt ervoor dat u 24/24 en 7/7 op ons kan rekenen.

Waarom onderhoud zo belangrijk is
Voor sommige machines, zoals bijvoorbeeld stationaire persluchtinstallaties, is goed en tijdig onderhoud van essentieel belang. Sommige installaties hebben een lekpercentage van 20-30% van de totale persluchtproductiecapaciteit. Bij goed onderhouden systemen kan dit verlies worden gereduceerd tot minder dan 10%.

Voor stationaire persluchtinstallaties wordt aangeraden om minstens eenmaal per jaar een grondige inspectieronde te doen, waarbij ook alle filters vervangen worden. Onze gecertificeerde koeltechnieker kan ook volledige service uitvoeren voor zowel onderhoud, herstellingen als jaarlijkse lekdetectie op uw koeldrogers.

Ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar. Dankzij een goed partnerschap met onze producent Ingersoll Rand, kunnen wij snelle respons en service leveren.

Euromat biedt voor haar klanten ook onderhoudscontracten aan, waardoor u aan voordelige tarieven kan rekenen op regelmatig onderhoud.

Huren, kopen of onderhoud: Jij kiest