OPPERVLAKTEBEHANDELING

De juiste apparatuur voor oppervlaktebehandelingen

Machines en toebehoren voor coatings, voorbehandelingen of verbeteringen van een oppervlak

Sinds 1982 lang is Euromat een leider in spuit-& straalapparatuur met de hoogste kwaliteitsnormen voor uiteenlopende klantenspecificaties.

In ons breed gamma kan je onder andere verfspuitapparatuur, straalapparatuur, metallisatieapparatuur, pistonpompen, gevelpleistermachine en alle toebehoren terugvinden. Daarnaast bieden wij ook totaaloplossingen aan zoals IBIX fijne straaloplossingen, industriële schilderwerken & industriële straalwerken. Dankzij onze jarenlange expertise bieden wij optimale begeleiding aan in het kiezen van de juiste apparatuur.

Technische ondersteuning en advies bij oppervlaktebewerking

Ons team van ervaren techniekers staat voor jou klaar voor onderhoud en interventies met de nodige technische ondersteuning. Met onze grote stock aan onderdelen staan we garant voor snelle service en herstellingen, ook via onze 24/7 interventiedienst.

Kortom, Euromat is de ideale partner om jou te begeleiden van A tot Z!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij helpen jou graag verder!

Neem contact op met onze oppervlaktespecialisten!

Tom Van de Velde

Oppervlaktebehandeling 1

Kurt Van Velthoven

Oppervlaktebehandeling 3

Zoek per categorie

Oppervlaktebehandeling 4

Waarom kiezen voor Euromat?

“We zijn trouw klant bij Euromat omdat we niet alleen een Tritech pomp in topconditie krijgen maar ook het waardevolle advies van hoe de machine het beste te gebruiken. Wij ontwikkelen veel nieuwe toepassingen en daar draagt bijvoorbeeld Philip van Euromat regelmatig aan mee, zo komen we samen tot het beste eindresultaat. We hebben zeker 2 keer
per week contact met Euromat en ze staan altijd voor ons klaar.”