VERHUUR VAN MACHINES

Uitgebreid aanbod verhuur machines

Euromat, jouw partner in machineverhuur

Euromat biedt je een uitgebreid gamma van huurmachines aan, van persluchtmaterieel tot spuit- en straalmaterieel. Ons doel is de klant zoveel mogelijk te helpen met advies op maat zodat het juiste professionele materieel wordt geleverd. Kortom, werk samen met Euromat en huur zonder zorgen de geschikte machines voor jouw werf!

Belangrijke voordelen van gereedschap huren:

  1. Productbeschikbaarheid: Kortom, het juiste product wanneer jij het nodig hebt. Euromat heeft het specifieke product voor de specifieke taak. De veelal nieuwe apparatuur wordt goed onderhouden en huren zorgt voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het product ter plaatse. Jij hoeft je geen zorgen te maken over opvolging van onderhouden.
  2. Financieel: Huren helpt om de last van overmatige investeringen, onderhoud en andere kosten te vermijden. Door te huren bij Euromat heb je de apparatuur alleen wanneer je deze nodig hebt en is daarom efficiënter dan kopen en jouw materiaal in waarde zien verminderen terwijl het niet in gebruik is.
  3. Service: Euromat biedt jou flexibiliteit, zodat je kunt huren voor de korte, middellange en lange termijn. Onze service omvat getrainde en ervaren professionals die de juiste machines toewijzen voor jouw situatie. 
  4. Normen & Regelgeving: De branche is goed gereguleerd en gecontroleerd, wat je gemoedsrust geeft. Wij maken de wettelijke naleving in orde waarmee jouw risico wordt geminimaliseerd.
  5. Duurzaamheid: Verhuur minimaliseert de belasting op het milieu en benut de efficiëntie van het gebruik door meerdere partijen. Je hebt toegang tot ons moderne, milieuvriendelijke productgamma en advies over het verminderen van energieverbruik tijdens een project. 

Wist je dat Euromat ook beschikt over groene alternatieven voor enkele machines? Bij de aankoop wordt er rekening gehouden met de uitstoot van de machines.

Sinds 1973 is het familiebedrijf Euromat actief in de verhuur van machines. Wij bezitten alle kennis en ervaring om jou te ontzorgen! We zorgen er namelijk voor dat het materieel wordt geleverd op het tijdstip en de plaats van jouw voorkeur. We hebben bovendien een 24/7 depannagedienst waar je gratis gebruik van kunt maken. Bij Euromat staat de klant altijd centraal!

Laten we samen op zoek gaan naar een gepaste verhuuroplossing en kom langs in één van onze filialen. Tot snel!

Contacteer jouw verhuurconsulent om een machine te huren!

Wijnegem (Antwerpen)

Verhuurconsulenten antwerpen

Gosselies (Charleroi)

Charleroi

Oostakker (Gent)

Verhuur 1

Machelen (Brussel)

Verhuur 2

Zoek per categorie voor verhuur machines

Verhuur 3

Waarom machines huren bij Euromat?

”Wij werken nu al ruim 7,5 jaar op een hele prettige en vertrouwelijke manier samen Euromat. Door de kennis van het vakkundige personeel is Euromat in staat om ons bij ieder probleem, snel van gedegen advies te voorzien”.

Halis Ilan, zaakvoerder A&D coating

Expertise sinds 1973

Sinds 1973 bekend om onze uitgebreide kennis en familiale service

Uitgebreid gamma

Specialist in verhuur, perslucht en oppervlaktebehandeling

Makkelijk bereikbaar

Bereik ons telefonisch op elk moment van de dag of spring eens binnen in een van onze 5 vestigingen

VCA-certificaat

Toont aan dat wij een veilige, betrouwbare en vakbekwame organisatie zijn.