Bedrijfsnieuws

WIWA en Euromat: 35 jaar partnerschap

Wiwa en euromat: 35 jaar partnerschap 1

Betrouwbaarheid en precisie, dit zijn de kernwaarden van WIWA-apparatuur.

WIWA (Wilhelm Wagner GmbH & Co. KG) viert dit jaar zijn 70ste verjaardag. Het bedrijf werd opgericht in 1950 en is één van de meest toonaangevende ontwikkelaars van 1K en 2K airless verfpompen. WIWA vervaardigt alle apparatuur onder de hoogste kwaliteitsnormen met meer dan 135 gekwalificeerde medewerkers in Lahnau te Duitsland.

Niet alleen viert WIWA haar 70ste verjaardag, wij zijn tevens zeer vereerd u te kunnen meedelen dat wij reeds 35 jaar lang trouw samenwerken met WIWA. WIWA staat steeds open voor het ontwerpen en implementeren van toonaangevende maatwerkoplossingen, wat ervoor zorgt dat wij u als klant nog beter kunnen helpen.

De WIWA apparatuur heeft meerdere toepassingen zoals schilderen, coaten en lijmen in de machinebouw, in de maritieme sector, de offshore-industrie, de bouwtechnologie, voor corrosiebestendigheid, passieve brandbeveiliging en nog veel meer.

Wiwa en euromat: 35 jaar partnerschap 2

Speciaal voor de 70ste verjaardag hebben ze 120 airless verfpompem WIWA “Special Limited Edition” in een gouden kleur gemaakt, waarvan er 15 modellen beschikbaar zijn voor de Belgische markt, bij Euromat!

Wilt u ook graag een special limited edition WIWA pomp? Neem dan snel contact op, want op = op! Bel 03/326.24.00 voor meer informatie.