Bedrijfsnieuws

Euromat & Airblast: Een Nieuw Partnerschap Voor Een Innovatieve Toekomst!

Euromat & airblast: een nieuw partnerschap voor een innovatieve toekomst! 1

Premium verdeler!

Euromat is officieel premium verdeler van Airblast. Dit samenwerkingsverband brengt twee toonaangevende bedrijven samen die zich inzetten voor innovatie in de straal- en spuitindustrie. Euromat bestaat al meer dan 50 jaar & Airblast is al meer dan 40 jaar als wereldleider in het leveren van straal- en schilderoplossingen, en wij zijn enthousiast om onze krachten te bundelen. Deze mooie cocktail van kennis, ervaring, innovatie en samenwerking maakt hen de geschikte partner om de klanten te ontzorgen en te begeleiden bij hun projecten.

Euromat & airblast: een nieuw partnerschap voor een innovatieve toekomst! 2

De Airblast Groep is sinds de jaren 70 een toonaangevende speler in de oppervlaktebehandeling.  Met 13 kantoren wereldwijd en volledig eigen productie van straalinstallaties (Sybrandy), straalrobotica (Blastman Robotics) en straalmiddellen heeft de Airblast Groep alles in huis om de klant volledig naar wens te voorzien. Airblast biedt een breed scala aan apparatuur voor oppervlaktebehandeling en volledig ingerichte straalhallen. Airblast zoekt altijd naar de juiste oplossing voor elke toepassing en dit in verschillende sectoren zoals scheepswerven, gas en olie, petrochemie, metaal, bouw en pijpleidingen.

Euromat & airblast: een nieuw partnerschap voor een innovatieve toekomst! 3

Door kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan de veeleisende veiligheidsnormen en strenge kwaliteitscontroles voor oppervlaktevoorbereiding en schilderwerk en door te investeren in een lange  samenwerking met zakenpartners, is Airblast ervan overtuigd om een blijvend en winstgevend succes te behalen voor alle medewerkers, klanten en leveranciers.

Sinds 1973 is Euromat uitgegroeid tot een familiebedrijf met vijf vestigingen en meer dan 70 medewerkers. Euromat is dan ook toegewijd aan het creëren van duurzame waarde door verantwoordelijk en ethisch te handelen in al onze activiteiten. We willen de transitie naar een duurzame toekomst leiden door te streven naar ecologische, sociale en economische duurzaamheid.

Het partnerschap met Airblast is een belangrijke stap in deze richting. Bij Euromat geloven we dat deze samenwerking met Airblast niet alleen onze dienstverlening zal versterken, maar ook een positieve impact zal hebben op de industrie als geheel. We kijken ernaar uit om samen nieuwe wegen te verkennen en onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie? neem dan zeker een kijkje op https://www.airblast.com/