Bedrijfsnieuws

Euromat in Tielt

Euromat in tielt 1

Euromat nam eind september officieel de sleutel in ontvangst van hun 5de vestiging in Tielt. We hadden nog geen vestiging in West-Vlaanderen maar daar komt nu verandering in. Hierdoor zullen we sneller en klantgerichter te werk gaan en onze service aanbieden op de locatie dat wenselijk is voor de klant.

Euromat heeft een paar heel goede redenen om deze 5de vestiging in Tielt te openen. 1 van de belangrijkste redenen was de groei op de markt voor compressoren. Hier zijn we ondertussen 1 van de marktleiders in ons land. Onze vestiging in Gent barst hierdoor uit zijn voegen en met deze vestiging in Tielt willen we een "echte thuis" voorzien voor deze compressorendivisie.

Euromat in tielt 2
Euromat in tielt 3

Niet enkel onze compressorendivisie is de laatste jaren sterk gegroeid. Ook onze verhuurafdeling kan wat extra ondersteuning gebruiken. Onze verhuurmachines werden ingezet voor verschillende toepassingen. Zo verhuren we machines die onze klanten kunnen inzetten tijdens renovaties, oppervlaktebehandeling, bouw en industrie.

‘’Maar zonder twijfel de kers op de taart in Tielt, is ons getalenteerd team’’

Vele medewerkers werken al vele jaren bij Euromat in onze vestiging te Oostakker. Hierdoor hebben zij tonnen ervaring en expertise die ze graag met onze klanten delen.

Ook in Tielt bieden wij een zeer mooi en uitgebreid assortiment van producten aan. Zoals hierboven al vermeld zullen we compressoren en verhuurmachines aanbieden maar ons assortiment is nog breder dan dit. We bieden hier ook generatoren, lichtmasten, verfpompen, straalapparatuur en alle toebehoren aan.


Bovendien is Tielt erg centraal gelegen in de regio op een perfecte afstand van onze zetel in Oostakker-Gent.


De plechtige overhandiging van de sleutel is al enkele maanden achter de rug. Hiervoor willen we alle aanwezigen en onze medewerkers bedanken om er een onvergetelijke avond van te maken. Nu kunnen we ondertussen alle klanten ontvangen in onze vestiging in Tielt.