Bedrijfsnieuws

Euromat in het Nieuws

Euromat in het nieuws 1

Vorige maand verschenen Euromat en Els Van de Velde in Het Nieuwsblad en dat was natuurlijk geen toeval!

"Euromat bestaat 50 jaar en dat mag geweten en gevierd worden"

Quote van Tom en Els Van de Velde, broer en zus, die momenteel aan het roer van Euromat staan.

Op 2 juli 2023 is het precies vijftig jaar geleden dat Eric Van de Velde Euromat oprichtte. Na jaren te hebben gewerkt als verkoper bij Ingersoll-Rand, besloot hij om zijn eigen verhuur bedrijf op te richten. En dit met heel groot succes!

Wat in die tijd raar bekeken werd, is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met vijf vestigingen verspreid over heel België gespecialiseerd in Verhuur, Perslucht & Oppervlakte behandeling. Euromat staat 50 jaar later bekend als een familie bedrijf waarbij expertise, uitstekende service en de klant centraal staan. Door samenwerking met verschillende partners met onder andere WIWA, Tritech, Doosan en zelfs nog altijd Ingersoll-Rand - met wie het allemaal begon - beschikt Euromat niet alleen over een uitgebreid gamma van meer dan 5.000 machines, maar staat Euromat ook bekend als marktleider voor compressoren over heel België. 

Ben je benieuwd naar het krantenartikel en wil je meer weten over onze geschiedenis? Klik dan zeker verder naar het Nieuwsblad nieuwsartikel of de Gazet van Antwerpen.